Kuriosa

Min handväska kostade mer än min bil. 




Det är en bra tumregel som jag ska hålla mig till även i framtiden.

Jean

Jag måste bara säga en sak till alla där ute, när jag var ung och dum så använde jag jeans ganska ofta. Det gör jag än idag men då tvättade jag dem fasen var och varannan dag. Gör inte det! De blir så fula då, och så går de sönder. 2005 i USA spenderade man $15 miljarder på jeans, det hade man kanske inte behövt om inte så många hade gått sönder på grund av övertvättning. Och då hade de kunnat använda sina pengar att betala av sina huslån istället. Tror ni gruvarbetarna i USA på 20-talet hade tvättmaskin, eller?




Häng ut dem på vädring istället.

Jätte

En av karaktärerna i Davids "Complete Swedish" lära sig svenska bok heter Jytte. Hon är en svensk tjej som tillsammans med sin syster Jenny raggar på den engelska turisten och hans svenska kompis. Alltså raggandet är ju bra att de förvarnar om eftersom svenska tjejer är ganska lössläppta. Speciellt i de små städerna där alla vill ligga med "den nya killen". Ni från Karlshamn och liknande städer lär ju veta vad jag menar. Men namnet Jytte.






Här står jag på semester. Men ärligt nu, Jytte.



Anna Skipper

Jag vill inte vara elak och jag vill definitivt inte vara den som är den. Men efter den meningen kommer det ju alltid ett men och här är mitt. Varför har Anna Skipper alltid utväxt? Till och med när det ser helt nyfärgat ut har hon utväxt. 




"Du har ingen charm, ingen stil och rostig bil"

tips och trix

Ni ska tro vad jag har lärt mig mycket sen jag kom till Norge för nästan en vecka sen! Men mest lärde jag mig nog när jag läste en engelsk tidning i Turkiet. Titta vilka fiffiga damer det finns, som kommer på så mycket bra. Och dessutom skickar de in sina tips till tidningar så att alla kan ta del av dessa genialiska påhitt!





Titta vilken fin ring som Charlotte from Essex har gjort!





Paula tipsar om hur man får handduken att stanna kvar.
Och snyggt blir det också!






Och till sist, veckans stjärnbrev från Frances som piffar upp ett par gamla skor!



Och de här tipsen, mina vänner, de bjuder jag på!


Mitt finaste linne!




Omväxling förnöjer

När jag och David flög till Turkiet så hade de en väldigt bra taxfreeshop vid gaten! Titta på den här till exempel, Walkers Pure Butter Shortbread. Det finns så många olika shortbreads i samma förpackning! Ovala, trianelformade, fingrar eller helt runda! Att det är exakt samma deg i alla, det spelar väl ingen roll när de finns i så många former!



De blir dina för endast £15!

hard work work

Här hemma hos mamma blir man ompysslad, serverad tre rätter som dagen och tak över huvudet! Nu är det bara en dryg vecka tills jag och David ska börja jobba i Norge. Jag ser verkligen fram emot det, och alla som har jobbat på restaurang och liknande vet att folk som besöker dessa ställen kan vara påfrestande ibland och jag saknar att vara arg så det är också ett plus.




brace yourself

Om ni kan hålla ut så har jag så sjukt mycket kul att berätta. Håll till godo med en påminnelsebild om hur viktigt det är att klä sig rätt på hösten samt att inte lämna huset utan smink. Även om du ska åka till en öde ö.




RSS 2.0