underkomligt

Jag har varit tvungen att uppfinna ett nytt ord för att beskriva Oslo. Det nya ordet är underkomligt och är motsatsen till överkomligt och beskriver ganska väl hur det är att äta ute i Oslo. För 719 NOK, det vill säga ca 850 SEK får man två hamburgare och två drickor. Det kanske är jag som är snål men det tycker jag var underkomligt. 





Bevis på att ordet inte existerade innan jag kom på det! Tänkte skicka in det till Horace imorgon så kanske det finns med i nästa upplaga av SAOL. 






Jag pre-nota. 


doucheboots

Jag måste bara belysa det här med män och stövlar. Det är inte helt okej att ha stövlar bara för att det är fina stövlar. Om man passar i det så går det bra. Ett exempel på det är Julian Casablancas. Det säger jag inte bara för att jag är kär i honom utan det är faktiskt sant. Man är en rocker om man är med i ett rockband, inte för att man har stövlar på sig.


Kolla in Julian:





Kolla sedan in det här: 







Hard work

Jag har jobbar i 13 timmar och ändå är jag pigg och glad! Jag har även köpt mycket saker här i Norge som de tog en sådan saftig summa pengar för. Det fick mig inte alls att må dåligt så jag är nog inne i en positiv kurva. Alltså uppe på toppen och inte nere i dalen. Öronpropparna jag köpte kostade 59 NOK för 3 par. Det är sådana vanliga gula och inget fancy eller så. Jag köpte 6 ägg för dryga 50-lappen som jag tappade på golvet när jag kom hem. Jag har aldrig tappat ägg innan så jag visste inte att det var så svårt att få upp! Man var tvungen att ha både papper och stekspade.






Till detta inlägget bjuder jag på en bild från nyårsafton 2009/2010. Första gången jag har lösögonfransar på mig. Har haft det en gång sedan dess.




Prince

Idag mår jag som en prins, mycket bättre alltså! Ingen abstinens, ingen huvudvärk. Ikväll ska jag se fotboll mellan England och Sverige. Jag har inte sett många hela matcher i mitt liv så detta ska bli spännande. En sak som jag blev lite besviken på dock är att det är en så kallad vänskapsmatch. Alltså det ligger inget pris eller prestige i den eftersom man inte tävlar om något. Lite trist men så kan det vara. 




Killerskonsert, mådde som en prins även där.

på den fjärde dagen

Väntar på den gyllene dagen som enligt uppgift kommer att inträffa imorgon!




Jag skulle vilja vara i New York nu men det är jag inte. Jag vill också vara i London men det är jag inte heller. Jag är på ett berg i Norge och det är också fint men det är inte New York. Nothing is.

It's gonna be a busy winter

Jag trodde att jag hade sett det mesta men efter att ha pratat med Jocke i mindre än 7 minuter kom vi fram till att jag måste se om alla 24, se nya 2 and a half men, se om/se Heroes, se Mad Men och the Office och resten av How I Met Your Mother samt CSI. Efter att jag är klar med Prison Break (igen) alltså.



Tv-tittaruniform på!


den utan socker

Om jag inte själv kan bli känd får jag väl hjälpa andra!

http://www.myspace.com/beatamagnusson



Angående min rehablitering. Idag var tredje dagen med huvudvärk. Jag har aldrig huvudvärk annars, bara kanske två gånger om året. Max. Så detta har varit en tuff dag. Jag har mest legat i soffan och kollat på typ Lyxfällan. I love to gotta mig i andras problem. MEN ingen värk i kroppen idag i alla fall. Lisa som är på sin sjunde dag sa att dag fyra var jobbig men hon kallade dag fem för den gyllene dagen utan abstinens. Vi får väl se. 





C12H22O11

Jag har ont i huvudet. Abstinensen har inte lättat. 

















Jag tittar tillbaka på det gågna sockret.

Utan socker i två dagar försmäktar vi på detta berg

Jag bestämde igår, men viss övertygelse från Lisa och Pernilla att det var dags att ge upp socker. Som min vänner vet är det grundpelaren i min föda. Jag äter ofta glass eller Almondytårta till frukost. Saft eller läsk till det. Helst saft eftersom jag inte gillar kolsyra på morgonen. Vidare på luchen som ofta består av riktig mat sp blir det saft eller läsk och sedan såklart dessert. Middagen liknar frukosten. Sedan alla mellanmål på det. Men jag tänkte att jag fixar detta. Just nu mår jag så dåligt att jag inte orkar skriva mer men jag ska berätta dag för dag hur det går. 



Jag låter mitt leende tala för dig själv.



Grattis Davve

Jag skulle vilja börja med att gratulera Davve G så hjärtligt som vann en iPad härom veckan. Kan inte Du höra av dig så jag får veta hur det gick? Men framför allt vilken färg du valde (förutsatt att du fick välja, men det utgår jag ifrån). Roligt hur som helst att kunna hjälpa till. Det var ju därför jag startade bloggen från början! 





Sedan skulle jag ju självklart vilja gratulera mig själv -
en miljon besökare, inte illa!

Darwin

Idag såg jag på "En obekväm sanning" igen. Varje gång när isen går sönder och faller ner i havet blir jag lika ledsen. Sedan ser man att allt fler insekter och annan ohyra överlever de allt mildare vintrarna. Helt enkelt att survival of the fittest inte längre stämmer. Nu överlever alla. Och det stämmer ta mig fasen om människan också. Evolutionen tar inte hand om de dumma på samma sätt längre och så måste jag stöta ihop med dem titt som tätt.





Hur kul är det för mig tror ni?

Patara

Om ni är i London och ska äta thaimat så måste ni gå till Patara! Den ligger på Greek street precis vid Tottenham Court Road tunnelbanestation. Det är helt seriöst en av de bästa restauranterna i hela världen. Pappa tyckte också det och han har ändå levt i över 50 år och äter typ alltid ute så han vet vad han snackar om!



Jag är nöjd!





Pappa är nöjd!





Sen den obligatoriska chokladen!


dreamgirls

Inatt drömde jag att jag var gravid och att förlossningen gick sjukt fort och inte alls gjorde ont. Sedan fick jag se min bäbis och det var en pojke. Jag blev så sjukt besviken! Sedan ägnades resten av min dröm till att vara besviken för att jag fick en pojke. Men om det hade varit verklighet och jag fått en pojke tror jag faktiskt jag skulle blivit ganska besviken på riktigt.



Jag och pappa i våra Ray-Bans.

PB





Jag hade glömt hur bra Prison Break är! Ska se om alla 4 säsonger och denna gången har jag dragit med mig David ner i PB-träsket. Det är han värd efter all Desperate Housewife som vi har sett!

IM A CELEBRITY

Det går inte så bra för mig just nu. Jag skulle ju bli känd och nu bor jag på ett berg. Jag trivs verkligen men det är inte så bra PR för mig själv. Jag tänkte ju först bara bli rik men jag vill ju bli känd också och det är lite knepigare! Bloggen hade ju kunnat vara ett verktyg men jag har inte tillräckligt stora bröst. Sedan kan man ju hänga med kändisar men det finns inga sådana här. Sedan kan man ju hänga på innehak men det finns inga sådana här heller.




Notting Hill, ganska inne men dåligt med celebs den dagen.
(update; såg Brian May från Queen på kvällen sen) 






Nobu i Mayfair. Så sjukligt kändistätt men ingen den dagen heller. Förutom typ en fotbollsspelare och nån gammal skådis. Så tråkigt va, jag vill ju träffa Donald Trump, Matt Damon, Kate Moss eller Maria Montazami.






Köpenhamn, trevligt men so and so med kändisar.





Beata. En väldigt fin vän men inte känd. Ännu!








SFI

Jag är så sjukt stolt över David. Han är världens bästa pojkvän och nu lär han sig svenska också. Inte för att han måste utan för att han vill.




Och som jag nu förstått är svenska en riktig bitch att lära sig.


Ålderdom

Ni vet om man ska anmäla sig till någonting eller bli medlem någonstans på internet så måste man oftast fylla i sitt födelsedatum. Man brukar få välja sitt årtal i en liten ruta (se bild nedan). Men nu är jag så gammal att mitt år, 1990, inte finns med i första rutan utan jag måste scrolla ner. 






Det är vad jag kallar gammalt det. Andra tecken på min ålderdom är att jag har ett Excelark uppe och att jag vill bli medlem i SAS Eurobonus.

What the hell

Idag var jag på hotellets spa och låg i bubbelpoolen. Visste ni förresten att ordet spa kommer från staden Spa i Belgien. Det gjorde ni kanske men det gjorde inte jag innan jag googlade. I alla fall så frågade jag en av tjejerna där om jag fick personalrabatt på hudvårdsprodukterna. Hon stod typ en en och en halv meter ifrån mig i lite dåligt ljus och jag sa att jag behövde en hudkräm. Hon slängde ett getöga på mig sen sa hon "ja, jag ser ju hur torr din hud är och vi har en jättebra till dig som du borde prova. What the hell liksom har de såna tränade ögon. Det värsta var ju att den inte är alls så torr som den brukar vara. Jag hade ju smort och allt!






DNA

Hur ska ni göra? Jag sitter som på nålar! Snälla gör inte slut, jag har ju precis accepterat att Ashton inte är min.



RSS 2.0