friends

Jag fattar inte varfor folk tror att Julia Sewall ar en bitch. Hon har alltid satt mitt valbefinnande i forsta rummet, latit mig sova over i knullrummet nar jag varit for full for att ga hem. En gang sa hon att jag gar som ett mumintroll. Sag en som inte gillar Mumin! En annan sak som Julia gjort for mig ar att hon introducerade Linnet for mig. Han har gjort mitt liv sa mycket roligare, hon ar en sann van!

Julia Sewall har genomskadat mig. Hon vet att jag innerst inne ar ond. Det ar det inte alla som vet eftersom jag verkar sa snall och inte alls cynisk pa ytan men nar jag ska sova brukar jag ligga och smida onda planer mot folk jag inte gillar. Ibland om dod, ibland inte. Det far mig att fa battre. David tycker det ar lojligt nar jag sager att jag tanker forgora, destroy, nagon. Det later mycket maktigare pa engelska.





lite om cricket

Idag har jag kollat pa cricket. Det ar verkligen stort i England! Det ar en blandning mellan baseball och brannboll fast istallet for shorts bar spelarna pyjamas. De har middagsrast och tepaus. Slagmannen missar majoriteten av kasten. Man ska traffa bollen och sla den langt, men inte for langt. Sedan ska man springa mellan tva pinnar for att sa poang. Under den knappa timmen jag har kollat pa denna matchen har slagmannen bara sprungit en enda gang. Han slar med tjejracket. Nar jag jobbade pa Caffe Nero serverade jag en kand englelsk cricketspelare varje dag utan att veta om det. 



Ed Joyce, large americano, soyamilk on the side. Engelsk cricketspelare och professionell tedrickare.

Varfor folk ar folk

Jag har nyss kommit over lite kunskap som jag tror kan hjalpa andra i min sits och darfor vill jag garna dela med mig. Alla som har jobbar eller har jobbar inom serviceindustrin vet att det finns valdigt manga idioter dar ute. Dessa kallas i folkmun for just folk. Haromdagen sag jag en jattesur kvinna pa stan, jag tog mig en titt och pa fotterna hade hon ett par ballerinaskor nar det var ca 5 minus ute. Idag serverade jag en jattesur kvinna och vad hade hon pa fotterna om inte ballerinaskor. Det ar ca tva minus ute idag. Jag har darmed dragit slutsatsen att dessa kvinnor var sura for att de fros om fotterna. En annan kvinna jag serverade idag var sa arg och sur att jag tror hon maste haft vaginal prolapse (jag vet inte namnet pa sjukdomen pa svenska). Mest trist for henne och inte alls trist for mig om man tanker lite pa det.
Min uppmaning, leta fel hos idoter eller sura manniskor. Agra eller otrevliga folk har oftast en anledning. Se sjalv.







Victoria Beckham, alltid sur. Hon ar hungrig.







Brad Pitt, pruken. Han har en jatteful fru.







Jennifer Garner, sur. Hon ar ledsen for att hon ar gift med Ben Afflek. Och for att hon inte ar en riktig kandis.




Men sen har vi de glada ocksa, de ar det roligt och servera och de ar oftast trevliga for att de har sa mycket trevligt att vara glada for i sina liv. Kolla har.






George Clooney



George Clooney, jatteglad. Han har ett jatteroligt jobb och en sjysst frisyr, sarskilt for 50.







Sienna Miller, glad och lycklig. Hon har fint har och att hon far umgas med Spike fran Nottig Hill.







Jessica Simpson, superglad. Har inget att vara glad for men det vet hon inte om sa hon ar glad anda.

sambo betyder nigger pa engelska

Jag kan ju lika garna ga crazy och blogga tva ganger pa samma dag eftersom jag har lite att ta igen. Jag och den som jag ar battre halft till, dvs David ska flytta in i en lagenhet tillsammans. Det kanns ju lite jobbigt i och med att det ser i omvarldens ogon ut som steget innan giftemal. Det ar det inte.


Ps. Anganende ordet sambo sa ar det en rasistisk term for en svart person pa engelska. Ds

Who's back?

I'm back. Tanker latsas som om ingenting hant. I sanningens namn borde jag skammas, alla mina hundra, om inte tusentals lasare som jag har svikit. Men nu ar jag tillbaka, starkare an nagonsin!


En annan sak som jag tankte pa haromdagen ar varfor sa manga barn ska ha magtrojor i blojreklamer, det ser ju jattelojligt ut. Kolla sjalva:




RSS 2.0