Vem fan är Hugo?

Jag har blivit inbjuden (igen) till Mingel i Karlshamn på Facebook. Det gör ingenting fast jag kommer ju aldrig att gå. Dels för att jag bor i England och dels för att jag inte har någon lust till det. Men nu har nog utelivet i Karlshamn nått sitt lågvattenmärke. Om någon vecka kommer det att hållas ett event på tidigare nämnd klubb i min hemstad. (Som ju faktiskt inte är min hemstad för jag är född i Stockholm.)

Men hur som helst så kommer det en kändis till eventet. Naivt tänkte jag att det kanske var Idol-Ola eller kanske Myror i Brallan-Ola i alla fall men det är det inte. Kändisen heter Hugo Rosas. Vem fan är Hugo Rosas? Först tänkte jag inte googla för jag ville inte vara den som måste googla kändisar för att veta vilka de är men nyfikenheten tog över. Kanske är det en ny Idoldeltagare eller så tänkte jag. Men det var inte det heller. Hugo Rosas är en av deltagarna till "Den rätte för Rosing". Alltså programmet som gick ut på att Linda Rosing, b-kändis tillika fd partiledare, skulle hitta en man. Och han är kändisen som kommer till Mingel om några veckor!



Hugo Rosas, som vann "Den rätte för Rosing" med Linda Rosing.
Idag är de bara vänner.




En sten

Jag liksom alla andra har de senaste dagarna fått höra att Einsten förmodligen hade fel och att fysikens lagar måste skrivas om. Nyheten i sig är inte alls intressant för mig men alltså hur glad är inte jag nu att jag inte la ner någon tid på fysikläxan i gymnasiet!




Inte för att vara sån

Jag undrar var den vita pulvret på Lindsay's klänning kommer ifrån.




Packad

Idag England, på onsdag Turkiet, den 6 oktober Sverige, den 12 Norge. Synd att min specialitet inte är att packa. Och det är inte det att jag inte är bra på att packa, för det är jag. Men det är ju så tråkigt!





Skönhet kommer från Japan

God afton! Jag befinner mig just nu i Sverige och om ni har sett mig och undrar hur jag blev så här vacker så kan jag berätta att jag idag har badat i mjölk. Och det är faktiskt helt sant! Den var från Japan och var dyr och man har ju hört att det är det som ska göra susen. Och som om inte det var nog så har min moster, som är världens bästa och som jobbar med Emma Wiklund gett mig en halv kasse full med produkter från Emma S. Anledningen att den var halv var att den andra halvan var mammas.


Så nu vet ni, alla som undrat vad hemligheten bakom min skönhet är!


Universal Serial Bus

Jag klickar aldrig på säker borttagning av maskinvara när jag tar ut ett USB-minne från datorn. Jag tycker det känns lite mesigt.








MM


Jag är så sjukt bra pa Marble Match, eller Mastermind som man säger på svenska!







Globetrotter

Jag tänker verkligen börja blogga igen! Jag har ju ganska mycket att stå i, och upptagna människor är intressanta människor och intressanta människor borde ju blogga. Så för att uppdatera, om en knapp vecka åker jag hem till Sverige på en kort visit, mormor och mamma fyller år. Om 10 dagar åker jag till Turkiet. Om 18 dagar kommer jag hem till Sverige igen för att sedan ta mig vidare till Norge där jag bosätter mig över vintern. Vilken jetsetter jag är va!

RSS 2.0