touched

Jag ar rord ocksa! Fast jag inte har uppdaterat sa har jag en stabil och trogen skara besokare som varit inne varje dag! Jag ska inte gora er besvikna! Jag ar nu tillbaka starkare an nagonsin!

Jag skams

Jag har inte haft internet sa det finns en forklaring men jag skams anda. Dessutom ar det fult att skriva utan a, a och o. Ni fattar. Men detta ar bara temporart. Jag har samlat pa mig sa sjukt mycket material som jag vill dela med mig av. Till exempel sa sag jag en zebramonstrad mini cooper igar dar foraren fick halla i bildorren i svangarna for den flog upp annars. Sen har jag blivit nerdrogad pa en utekvall och hemburen av Linus. Enligt honom och Herman bar han mig som man bar en brud pa brollopsnatten. Vill garna se bildbevis innan jag tror dem men det finns inga. Annars har allt varit bra, pa fredag kommer Madelen! Det ar min forsta gast! 

 

give me your love

Sedan kan jag berätta att jag har gjort alla svenska killar en tjänst. Celebrity Big Brother är nämligen väldigt stort här, tror tittarsiffrorna ligger på 15 miljoner. Det gör att Jonas Altberg aka Basshunter syns och hörs en del. Jag tror också att engelsmännen inte fattar riktigt hur stort skämt han är i Sverige. Alla jag möter vill höra min åsikt om Basshunter och han blir alltid totalsågad och jag hävdar bestämt att ja, visst finns såna killar i Sverige men det är inte majoriteten och sedan ber jag om ursäkt för hans fula accent och tryne å hans vägnar.





Oroa er inte, jag har läget under kontroll!


mitt nya intrument

Kolla på denna klubba. 


Det är ingen vanlig klubba precis, för det första ör den så sjukt god. Kan nog vara en av de, om inte den godaste klubban jag någonsin smakat. Och jag har ändå ätit ganska många klubbor i mina dar. MEN, det är inte bara en klubba, det är en visselpipa också. Trodde vi först, precis som om denna goda klubba bara skulle vara en simpel visselpipa. Nej men kan liksom dra in och ut pinnen så det är mer som en flöjt eller jag skulle nästan säga trombon. Fick den av Linus så jag vet inte var man kan få tag på dem eller vad de kostar men jag kan ta reda på alla info eftersom jag tror den är av allmänt intresse.


barnkalas

Rapport från sängen: Gårdagen gick inte av för hackor precis. Tänk er ett barnkalas, sen att man fick vara full där. Så var det! Jag måste bara ge mig själv en liten bakläxa att jag inte var mer i hoppborgen men det var mycket jobbigare än jag minns det att hoppa i dem faktiskt. Men twistersegern tog jag hem i alla fall. Vem annars undrar jag. Träffade en kille som frågade om jag brukade se norrskem eftersom jag kommer ifrån Sverige. 



Lite mörk bild på mig i hoppborgen.


stor i japan

Joe på mitt jobb som jag gillar hur mycket som helst, det är han som ser tuff ut men som är en mjukis. Han spelar i ett band, lite lugn indierock sådär. Nu ska de göra två stycken musikvideor, i den ena ska Joe filma massa olika människor som gör ett varsitt partytrick och sedan klippa ihop det. Han frågade om jag hade några partytrick att bjuda på och sedan kom han på min mustasch. Jag har ju inga partytrick sådär förutom den men sedan kom jag på! Min högra fot är helt normal och där vickar jag på tårna upp och ner som vilken normal människa som helst. Men på vänsterfoten där är det något fel på min stortå så den vickar i sidled om ni fattar. Jag visade Joe och han tappade helt all sans. Han tyckte det var fantastiskt så jag är numera blivande stjärna i en musikvideo, allt tack vare en tatuering som blev påkommen på fyllan och en missbildad stortå.





jag är dyr

På jobbet gör vi en lek ibland, den heter nog ”how much would you take?” så handlar det om hur mycket pengar man skulle ta för att till exempel dricka från mopphinken eller ligga med en äcklig kund. Jag är alltid dyrast. Folk skulle göra saker här för små skamsummor. MEN, när det kommer till leken ”how much would you pay?” för att till exempel få ligga med sin favoritkändis så skulle jag betala mest. Så det jämnar ju ut sig menar jag, alla pengar jag tjänar på att ligga med en äcklig kommer ju till användning när jag ska spendera de på att ligga med min favoritkändis.


spandex

Sedan har jag ju glömt att berätta om lördag! Vi ska ut till ett ställe då som är lite speciellt så Chloé har satt upp oss på ”listan”. Exakt vad det betyder vet jag inte men jag är i alla fall där. Nu tänker ni Stureplansvarning. Tänk om! Vi ska till ett uteställe där de har barnkalastema. De har alltså satt upp ett bollhav, en hoppborg, de ska ha ansiktsmålning und so weiter, und so weiter. Jag tror jag lämnar det där och rapporterar på söndag. Jag ska i alla fall ha mina glansiga gröna spandexleggings, that’s for sure! Kan ni tänka er vilken succé!






Herman införd mina leggings.


en hyllning

Idag vill jag också ta av mig hatten för Elisabeth Samuelsson och berätta för er vad han kan. Jag säger inte när, jag säger inte hur (för det vet jag inte), jag säger inte var men en gång drack Elisabeth Samuelsson 17 stycken drinkar på en och samma kväll. Ni kan tro att det var roligt!




guds gåva till kvinnan

Om ni inte visste vem den perfekta mannen är så kan jag berätta det för er. Han heter nämligen Linus Lindh. Jag har bevis. I förrgår när jag kom hem från jobbet efter stängning så var jag lite trött. Sen när jag öppnade dörren till lägenheten så var det något som inte stämde. Ju längre in jag gick desto konstigare kändes det. Sedan märkte jag vad det var, Linus hade städat HELA lägenheten och till och med hängt upp mina kläder som hade legat på golvet. Diskat som för övrigt är det tråkigaste som finns hade han till och med gjort. Sedan sa jag att jag hade lite ont i ryggen och då fick jag massage i typ en halvtimme. Att få massage är verkligen en av mina favoritsysselsättningar! Dagen innan hade vi lagat mat och Linus stekte världens godaste lammkotletter.

 Nu till saken. Jag tänkte börja hyra ut Linus för ni hör ju själva hur bra han är. Till mina vänner tänkte jag inte ta betalt utan låna ut honom så det är bara att kontakta mig för mer information.




jag attraherar en viss typ av män

Igår kom mannen som pussade mig på kinden in igen. Han frågade vad jag hade gjort igår så jag svarade helt sanningsenligt att jag hade kollat på tv (celebrity big brother) och sedan frågade jag vad han hade gjort. Han hade druckit någon flaska vin och sedan ”passed out”. Jag drar verkligen bara till mig försupna män.


skam

Skam över mig, skam över min familj! Jag skäms verkligen. Jag har inte tagit uppdraget ”skaffa en blogg” som jag fick av Jennifer på så stort allvar den senaste tiden. Jag måste verkligen ha gjort henne besviken. Men om sanningen ska fram så har det inte hänt så mycket kul. Trodde jag. Sedan tänkte jag efter så nu ska jag allt ta igen. Enjoy!




I love my life

Alltid, alltid får jag höra sånt underbart skvaller. Jag låtsas alltid att jag inte är intresserad men det är lögn. I love it!



my honeybee

Jag saknar Beata. Kolla här så förstår ni själva.

http://nooffence.blogg.se/2009/december/det-finaste-jag-sett.html






slut

Idag hände en väldigt underbar sak. Jag låg hemma i sängen och kollade på celebrity big brother när telefonen ringde. Eftersom jag precis pratat med pappa trodde jag att han ville något mer så jag svarade på svenska. Men det var inte pappa, det var någon annan. En engelsk kille som verkade förvånad över att jag inte mindes honom. Han frågade om jag kom ihåg honom från i fredags och jag sa ja. Självfallet gör jag inte det. Jag har alltså gett ut mitt nummer till en random kille som dessutom har mage att ringa tillbaka. Tro mig att det inte händer ofta om ens någonsin att jag ger ut mitt nummer då jag inte ser någon mening med det. Tänk då hur full jag måste ha varit i fredags. Vilken slampa jag är. Skämmes!


fånga dagen

I vanliga fall när folk säger ”detta har varit den värsta dagen i mitt liv” så brukar jag säga såhär: ”Jaha, så om du fick byta ut en enda dag i hela ditt liv så skulle det vara denna? Nej just det!” Men igår var det kanske den värsta dagen i mitt liv. Jag var så bakfull på jobbet att klockorna stannade. Jag led mig genom hela dagen från 11 till 19. Men inget ont som inte har något gott med sig. Det var nämligen så att jag var så bakfull att jag spydde på jobbet. Det är en milstolpe i min karriär då detta aldrig tidigare hänt. Så jag kände mig ändå nöjd med dagen.


fest

Idag på jobbet bevittnade jag följande skor. Ägaren verkade nöjd. Jag skulle smygfotat om jag inte hade jobbat!


Jag tar bara för mig av allt jag vill ha

Idag har jag haft en låt på hjärnan hela dagen. Men det är världens bästa låt så det gör inget.

Felicita - Lasse Stefanz

Ja, jag vet att Lasse Stefanz är ett dansband men släpp fördomarna nu och låt er dras med i världens svängigaste låt. Ni kommer inte att ångra er! Jag minns så väl när jag först blev introducerad till den av Leo, Mikael och David. Jag är dem evigt tacksamma. 


Det är korta små studer, man tror på under.
 


att vara dum i huvudet

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson blev ju för ett tag sedan äggad. Förresten, vilket klockrent rasistnamn han har egentligen. Han är ju som hämtad från Hällaryd/Åryd! I alla fall ligger äggningsklippet uppe på youtube och där har folk såklart kommenterat. Både rasiter och antirasister. Här är några av rasisternas kommentarer. I say no more.






värme

Eftersom man i England har förhandlat om sina värmeisoleringar med Djävulen så har jag frusit i typ en månad. Men nu har Herman och Linus kommer och det var varmt i sängen inatt. Det är vad jag kallar lycka!



Anna Anka

En liten notis om Anna Ankas skilsmässa också.

Paul Anka: "Det där med avsugning varje morgon. Det existerar inte. Det måste ha varit någon som såg ut som jag. Jag har aldrig fått en avsugning av henne någon morgon. Det är årets lögn."

Det var alltså därför de skilde sig. Maria och Kamran har i alla fall varit gifta i 19 år. Sug på den du, Anna, eftersom du uppenbarligen inte suger på någonting annat.



Maria Montazami


Jag hittade en intervju i tidningen Amelia med Maria Montazami på internet. Där fick jag svar på några frågor som jag har undrat ända sedan Svenska Hollywoodfruar sändes. Maria Montazami är för övrigt en av mina stora favoriter. Alltså allvarligt, hon är fantastisk!

Här är ett litet utdrag ur intervjun:

Du stylar hem som ska säljas åt Kamran, tycker du själv att du är duktig?
Jag älskar att dekorera hus och är väldigt duktig. Jag har öga för hur allting ska placeras så det flyter i huset.


Varför pratar du som tjuren Ferdinands mamma, Maria?
Jag pratar långsamt för att jag tänker för fort, så jag hinner inte med snacket, så att säga.


Och jag tycker att visst är hon duktig Maria, alla såg väl avsnittet när hon jobbade mellan 9 och 14 med ett hus för att sedan åka och köpa ett kylskåp fullt med famlijens favoritmat. Och hon lever sig in dessutom "Oh look, Steve" *klappar låtsas-Steve på axeln*. Tyvärr dekorerar Maria enligt intervjun bara ett hus i veckan på grund av tidsbrist. 

Och det här med valiumet. Maria har så mycket i huvudet och så mycket som hon vill säga så hon ligger ett steg före kan man säga. när hon har börjat prata om en sak så tänker hon redan på nästa sak hon ska säga. Företagsamt! Det är alltså därför det går lite långsamt ibland men vad gör väl det?


att leva upp till sitt rykte

Idag på nyheterna hörde jag en ganska fantastisk sak. Egentligen är den inte alls rolig men eftersom jag och mina vänner har utvecklat en humor där ”supa ihjäl sig” är det ultimata så är detta ändå ganska kul. Varje år dör 35 000 ryssar av alkoholförgiftning. Alltså att de är så fulla att deras kroppar inte klarar av alkoholen och de dör. De har actually supit ihjäl sig. 35 000 ryssar varje år super ihjäl sig. Att det är ryssar gör ju saken ännu bättre. Och då menar jag inte att jag vill att ryssar ska dö, utan det är bara det att jag blir glad när de super ihjäl sig.

Bifogar också ett klipp som bevisar att ett land går att skötas minst lika bra med en full president. Klicka på Boris så får ni upp det.


Finn ett fel




Idag har jag även läst något som förgyllde min dag lite. http://illsnaphisneck.blogg.se för mer information. Men jag kan ju säga som så att det innehöll en ful sölvesborgare som blev äggad.


realisation

För 13 pund, alltså inte ens 150 kronor fick jag idag följande:

* Två par skor
* Tre par trosor
* En bok
* En tidning
* Flygande tefat (godiset)
* Ett paraply
* Sju par strumpor

Allt på grund av att jag tycker det är osmart att handla saker till fullpris. Men eftersom naturen allid vill jämna ut det någonstans så åt jag lunch för 22 pund och sedan köpte jag godis för 5.

finfrämmat

Idag kommer Herman och Linus!






Förresten frågade min chef mig om jag kunde komma på fem svenskar under 30 som han kände till. Det gick knappt. Jag sa Robyn och henne kände han till. Han kände till Alexander Skarsgård men det både dem är ju lite fusk egentligen men jag sa att de var 28. Sen blev det värre. Jag försökte med Roxette men det köpte han inte.

Jag är fortfarande mätt från igår men ska försöka samla på mig lite hunger och sedan äta sushi på sånt rullband!





att uppskatta det lilla

Jag kan nog inte beskriva min mättnad just nu. Alltså jag är så jävla mätt. Rätt nära att spy men jag har inte nått ända fram idag. En gång vet jag att Jennifer var väldigt mätt, det var på nyår hemma hos Lisa. Jag kommer ihåg att hon ringde mig som var i Dalarna och berättade hur mätt hon var.

Idag var jag på en pub och drack öl. Öl gör en kissnödig och att gå på toa ikväll var så himla trevligt! Toan på baren var nämligen helt täckt av graffiti som man kunde sitta och kolla på. Sjukt snyggt! Jag uppskattar verkligen min förmåga att uppskatta det lilla.

beata magnusson 20 år

Detta är en stor dag! Det är nämligen så att Beata fyller 20 år. Som alla vet är det ju åldern man ska ha inne för att få handla på Systembolaget. Men jag tror inte riktigt att alla förstår innebörden och det stora med det hela. Det är inte själva grejen att kunna få tag på alkohol som Beata firar idag, nej det är något så mycket mer än det. Jag kan inte förklara henne mer än att hon är världens bästa. Det finns nu inget som Beata inte får göra som hon inte kan!



Beata på lyxrestaurang i London.
 
Vi tänkte ut olika planer att sno fåtöljerna, dock inte denna röda utan en annan blå. Någon dag kommer vi att återvända och sedan komma ut därifrån med en varsin fåtölj.


celebrity big brother

Igår slog jag på tvn och till min stora lycka var det celebrity big brother. Tror det var första avsnittet för alla kom in i huset och så. Låt mig ta det från början.

Först kom Stephen Baldwin in, en ganska högt ansett amerikansk skådespelare in 40-årsåldern. Han var lugn som en filbunke hela tiden. Sen började folk droppa in, en tjej som jag uppfattade som någon lokal engelska förmåga. Vet inte vem hon var. Stimmig som tusan i alla fall. Alex någonting, dejtar Katie ”Jordan” Price så det är vad han är känd för. Hade solduschat eller missbrukat brun utan sol. Två äldre damer plastiskopererade till tusen. Sedan kom någon 21- årig undernärd ryss som hade dejtat någon från Rolling Stones. Sedan kom Lady Sovereign, en ultrakaxik kvinnlig rappare från London och därefter kom en mörkhyad man med gult hår som presenterade sig som SÅNGARE inte rappade. Cisco eller något sådant hette han. Jag har säkert glömt någon men sedan, sist och faktiskt minst känd äntrade ingen mindre Basshunter huset! Ni kan ju förstå min lycka! Han presenterade sig som Jonas någonting och sa att han var producent, DJ, sångare och låtskrivare. Detta kommer jag att följa!



Vår svenska stolthet i mitten!


bevismaterial


Bevis på att jag är viktig:



Jag har fått ett checkhäfte från min bank. Hädanefter kommer jag att betala allt med check.


spott ut

Jag har fått en komplimang idag också! Det var Chizza som tyckte att jag spottade bra! Jag spottar förresten inte utan jag lorskar som en kille. Chizza var mäkta imponerad och faktum är att jag är lite stolt själv faktiskt.



Spotterskan


skämmes

Jag har blivit en av dem! Ni vet de som kan ha sötsaker som godfis och glass hemma i flera dagar utan att äta upp det. Beviset är att jag har haft en av mina absoluta favoritglassar Häagen-Dazs vanilj i frysen i flera dagar nu! Åt upp den till frukost men ändå. Skämmes!


terapi

Idag ska jag tillbringa arbetsdagen med att äta kakor, dricka varm choklad och fundera ut ondskefulla planer i mitt huvud. Det är som terapi för mig.

och en sak till

En gång var jag med en kille och vi gick ut och köpte godis. Han köpte även massa vaniljmunkar och sedan åt han 6 stycken. Jag blev väldigt imponerad för de var gigantiska så jag smsade Lisa som svarade något i stil med ”vilken kille ;)” Han råkade se hennes svar och blev sjukt nöjd men han hade ju ingen aning om vad vi pratade om egentligen.


det sa bara klick

Här är jag och min allra bästa kompis:

 

Tror den presentationen räcker bra.


ishockeyfrisyr

Kan ni inte bjuda in alla ni känner i min Facebookgrupp ”Vi som tycker att hockeyfrillan hör hemma på 80-talet” så att vi kan utrota denna ”frisyr” en gång för alla. Tillsammans är vi starka!


kom in eller stå kvar

Jag kollade in på Jennifers blogg idag (http://illsnaphisneck.blogg.se) och där fanns en lista över peppande personer. Endast fyra stycken var med på den. OCH JAG VAR EN AV DEM. Ville bara berätta det för alla som läser min blogg men inte känner mig. Så att ni inte går runt och tror att jag är opeppad.



Jag saknar Svante och Jennifer


benontet är förklarat

När jag har druckit alkohol, så får jag utan undantag ont i benen dagen efter. Alltså har jag haft det idag. De jag berättar detta för brukar berätta att de också får åkommor dagen efter. Sedan säger de att min benvärk kommer från allt dansande/springande/hoppande föregående kväll. Jag protesterar alltid. Men så äntligen kom dagen jag väntat på. Det är nu vetenskapligt bevisat att benvärken kommer ifrån alkoholen och inget annat. Men allt har en baksida och för att motbevisa alla måste jag avslöja en lite pinsam sak som hänt mig och Beata. Det var nämligen så att vi skulle ut här i Brighton så vi köpte 3 stycken cider var. Detta var inga xider som för övrigt är för klenisar utan detta var 8.2 % vill jag minnas. Vi drack tre var sedan däckade vi i sängen. Vi var så fulla att vi inte ens kunde gå ut. Och vad tror ni hände nästa dag, jo jag hade ont i benen. Och vi hade suttit i sängen och druckit cider. Där fick ni!


nej

Are all Swedes as beautiful as you? Den frågan fick jag igår. Av en sliskig kille såklart. Helt sanningsenligt svarade jag nej. Jag är ju trots allt med i Facebookgruppen "Jag kan väl inte hjälpa att jag är så jävla snygg" Dessutom finns det faktiskt några stycken som jag är vackare än, även om jag inte anser mig vara en skönhet precis. Han svarade i alla fall något om att mitt självförtroende var det i alla fall inget fel på sen gick han. Jag blev glad för nu har jag äntligen hittat ett effektivt sätt att jaga bort sliskiga killar.




all time low

Jag skulle vilja utnämna mig själv, Lovisa Berglund, till att idag under hela dagen ha varit Caffé Neros absolut sämsta medarbetare någonsin.



babyfood

Jag inser själv att det inte är friskt på något sätt att vara uppe såhär tidigt den första januari men plikten kallar. Tyvärr lyssnar inte min kropp, den verkar ha dött. Jag är så fucked för att vara ärlig. Gårkvällen var helt sjuk på det bra sättet. En tjej frågade mig vad vi svenskar dricker egentligen, ifall det är sant det här med vodkan. Jag sa att det var sant och berättade lite om Absolut. Hon sa att hon gillade Absolut Raspberry och att blanda den med vad det nu var. Jag sa att det var barnmat sen shottade vi.



Vicky och jag





Detta är en usel bild men jag kan vända min tunga. Jag trodde att många, typ alla förutom Beata och Lisa kunde det men tydligen inte. Det visar sig att jag besitter en tämligen sällsynt talang! Vilken bra start på det nya året!


RSS 2.0