lemonad

Finally, som jag har letat! Det verkar som att saft är vanligare i Sverige än i andra länder men nu har jag äntligen hittat en saft med socker i! Det var verkligen på tiden. Allt här är light, det är så jävla löjligt. Alla beställer skinny latte och skinny varm choklad sen ska de ha grädde på. Hoppas att 2009 blir sockrets år!

Det är förresten citronsaft som jag blandar med kolsyrat vatten. Det smakar lite som Schweppes Lemon.

gå ut hårt, sedan öka

Imorgon jobbar jag 4 timmar, sedan ska jag nog ut på stan och hitta mig en nyårsklänning annars tar jag något som jag har. Jag ska på en väldigt fet fest hos Chloé som fyller år dessutom. Hennes pappa är väldigt rik så han har köpt en lägenhet åt henne och där äger festen rum. Hon ska också få en bröstoperation. Hon har festat med Justin Timberlake och Lindsay Lohan så därför kommer hon ju automatiskt att tycka det är kul att festa med mig. Senare ska vi till en annan fest på en klubb, där har de ett casino och ett bröllopskapell natten till ära. Vi får se om jag gifter mig.

Men gudarna ska veta att imorgon är det jag som ska dricka alkohol!






Det gäller att gå ut hårt, sedan öka. //Ponny&Lovisa


SYO-Per

Alltså jag måste bara säga detta, för alla som går eller har gått på Väggaskolan vet vem SYO-Per är. Han är i alla fall helt väck, alltså seriöst han är han borta. Han är också väldigt dålig på sitt jobb men jag tycker ändå att han är rolig. Det som skulle ta en normalintelligent sjuåring tar Per dubbelt så lång tid. Men jag kom att tänka på en av de bästa gångerna och det var när han förslog Jennifer att hon skulle bli ordningsvakt. På fullaste allvar. Och han är SYO-konsulent. Tack till mitt minne som gjorde att det minnet ploppade upp, bara sådär.



ulrika sandnabba

Min mamma har en blogg. På den har hon varit ond nog att lägga upp bilder på julmaten som hon har lagat. Det är som att strö salt i mina sår. Tack mamma, nu känns det bättre. Jag tar tillbaka alla gånger som jag har sagt att julmaten är överskattad. Jag vill ha köttbullar, julskinka, Janssons, sill, paté, knäck, pepparkakor och glögg. Allt ska vara mammas hemlagade utom sillen, den ska komma från Rökeriet. Och knäcken och pepparkakorna ska jag ha gjort. Och att göra hemgjord glögge ska mamma för Guds skull aldrig försöka sig på igen, den blev ett fatalt misslyckande som alla i vår famlij försöker glömma.

Men annars vill jag att allt ska vara mammas hemlagade.





snön den ska vara vit och är den gul har någon pinkat på den. Kanske en hund


Min kusin Max, då 6 år, sa en gång såhär till mig: Lovisa, om man aldrig har tråkigt så kan man inte veta vad roligt är.

Och det är ju faktiskt helt sant. Nu är han 8 år så tänk vad klok han är nu!










say what!?

I morse när jag loggade in så ba:




Vart i hela friden kommer alla besökare ifrån?

Jag har ju inte SÅ många vänner.


Så idag får det bli att fira. Jag tycker vi gör det tillsammans genom att jag lägger upp en bild på hur jag ser ut precis just nu. Jag är så lyckligt lottad för jag besitter den där naturliga morgonskönheten. 



 

 PS. Jag har ju sagt att jag inte vill bli känd. DS


att se saker från den ljusa sidan

Nyss spillde jag ut ett glas med tranbärsjuicen. Den sögs emellertid upp av den vita gardinen som hänger bredvid min säng. Vilken tur ändå, att inte juicen hamnade på golvet så jag skulle behöva torka.


you sick bastard

Idag hände något som var så himla mycket inte okej. Jag stod och snackade med någon på jobbet och fixade med något. Sedan kom det fram en man, tyvärr inte kille utan man, till mig och jag trodde han skulle fråga något. Det gjorde han inte utan han pussade mig! Den sjuka jäveln trodde att det var okej att pussa mig! Som tur väl är så är jag snabb och han vända kinden till annars hade det kunnat gå riktigt illa. Sen bara drog han, snabbt som tusan ut ur dörren och sa "new years-kiss". Själv gick jag och tvättade min kind.



Denna dagen sörjer jag till en bild på polispådraget som var runt Waldorf Astoria i NYC när Mrs Obama var i stan.


jag är för snäll

Det är så synd att jag har skam i kroppen för annars hade jag delat med mig av så sjukt mycket roliga saker som jag vet. Men jag hade fått så otroligt mycket skit om jag skrev ut allt kul här i bloggen så klockorna hade stannat! Och det är bara för att allt jag vet är sant. Jag vet så mycket roligt så det är synd och skam att jag är så väluppfostrad som jag faktiskt är!





supermannen

Nu är det celebrationtime i bloggen igen! Svante har nämligen fått en lägenhet i Göteborg! Och han har jobb. Jag vill inte precis trycka upp någonting i de arbetslösas face men där ser ni, man kan få det man vill ifall man inte ger upp!



Men sen är ju Svante Supermannen också, det hjälper väl en del kan jag tänka mig. 


you rock

Sten sax och påse är verkligen briljant! Det är så vattentätt och precis alla kan reglerna. Så om någon orkar så kanske de skulle kunna tänka sig att räkna ut vinstchansen om man är två samt tre som ställer upp. Det hade varit jättesnällt för jag har liksom svurit en ed att jag aldrig mer ska räkna matte. Men det hade vart spännande att veta då jag avgör många av livets viktiga beslut med detta enkla spel.


inte förlåt

Jag var kanske lite hård mot Dennis, jag ser nu i hans blogg att han mår illa av tanken på hambugrare och pizza, han äter inte godis och dricker inte alkohol. Jag förstår plötsligt vart hans bitterhet kommer ifrån. Om jag träffar honom någon gång ska jag tala om det för honom så att han också vet.

omg

Jag säger det inte ofta men oh my God! Jag är nu ännu mer förbannad än tidigare. Jag hamnade på en killes blogg nyss. Han verkade först helt okej, var också irriterad för att folk inte förstod att han aldrig kommer vilja ha barn, han tyckte det här med PJ och fjortisbloggarna hade gått för långt osv. Fast han ljög att han hade tagit en bild som jag har sett på gooogle men jag hade överseende med det på grund av att han verkade rätt grym faktiskt. Men det tar jag tillbaka och jag skäms för att jag ens har varit inne på hans blogg som var sjukt PINSAM!

Han hade seriösa bantningstips på sin blogg. Här följer en paus så att ni också har tid att skratta honom rakt upp i ansiktet som jag gjorde. En kille! Kom igen, ifall någon av mina bästa killkompisar, säg David eller Svante hade en blogg med bantningstips (not like that's ever gonna happen) så hade jag dött. Seriöst dött. Banta är so 2008!

Här tror ni kanske att det var nog med klagande men icke. Han funderar nämligen på att köpa en päls. Så alltså en kille som bloggar, bantar och vill ha en päls..

Här tänkte jag runda av men jag skrollade ner på hand blogg och jag höll på att sätta min Nutella i halsen. I vanliga fall tycker inte jag synd om anorektiker osv eftersom jag anser att det är självförvållat men det sitter osäkra 13-åriga tjejer som läser "sveriges största manliga modebloggares" blogg. De kommer att läsa detta och tro att size zero är det som gör en lycklig och att modellvänner, Anna Anka och bulgursallad är livet. De borde läsa min blogg istället.

As far as I'm concerned kan DennisM ta och skärpa sig och komma tillbaka när han har något att blogga om som visar att (om) han har något mellan öronen. För nu är jag förbannad på riktigt.





det är roligare att ge än att få




Det var därför jag och Beata gav bort de här fina kalsongerna! Tur att de passade för jag tror inte vi har kvar kvittot. Slit dem med hälsan, Supermannen!


jag trodde engelsmän var artiga

Nu är jag förbannad! Idag gick jag ner till en affär på hörnan för jag var lite godissugen. När jag var där fick jag även syn på saft, läsk, chips och Nutella så jag köpte det också. Det var bara jag och hon som stod i kassan som var i affären så hon tyckte väl att det passade sig med lite småprat. Hon tittade menande på mina varor och sen sa hon "girlytime?" Jag log lite för jag vet inte vad girlytime är och sen frågade hon "ooh, do you have your period?"

URSÄKTA MIG!?

För det första, nej jag har inte min period, alltså min mens!
För det andra, om jag hade det, vems mens skulle jag annars ha!?
För det tredje, så frågar man absolut inte. Kan man inte få äta lite Nutella ifred eller?
För det fjärde, om jag verkligen hade min perod, tänk hur arg jag skulle vara nu då!


home delivery

Igår köpte jag väldigt mycket godis men sen blev det inte att jag åt allt. Jag åt bara två påsar med tefat och en påse med sura remmar igår så därför kan ni säkert förstå min lycka när jag hittade en hel godispåse i en påse i morse. Därför blir det godis till frukost och kebab till lunch tror jag. När Beata var här beställde vi alltid home delivery för det var gratis om man beställde för över £ 9. Nu måste jag gå alla 500 metrarna och hämta den själv om jag inte vill betala för home delivery. Men vem vet, det kanske jag vill.  




Firar denna dagen med en bild på mina och Fridas fötter. Detta var innan, under eller efter Killerskonserten på Hultan. Den konserten var förresten något av det bästa jag sett i mitt liv.


seriöst?


Vadå inte seriös!? Jag är ju visst det seriös!


amänd

Här är Amanda Karlsson:





Idag fyller hon 17 år så jag vill hylla henne med en sång. Text och musik: Jimmy Jansson.


Hon är vind, hon är vatten
en sol mitt på natten.
En oas i en öken full med sand.
Hon är himmel, hon är hav,
titt hjul och mitt nav.
Hon är dröm, hon är sann,
hon är socker, hon är salt,
Varmt, hon är kallt.
Drömmen som jag drömmer varje natt.
Luften jag andas,
morgonen som randas.
Hon är gråt, hon är skratt.

Hon är allt jag ser,
kom och ge mig mer!

A-Amanda


sale

Jag tror inte riktigt att mellandagsrean i Sverige går att jämföra med det fullständiga kaoset som var inne i London idag, och då var det ändå andra dagen. Jag var inne en sväng på Harrods och jag fick pressa mig genom parfymavdelningen för att komma vidare till sminket och därefter vidare till godisavdelningen som blev min slutliga destination för jag orkade inte mera. Det var värre än en SMKkonstert.

Men en rolig sak hände på tåget, jag satt mitt emot en man som liknade the Green Goblin från Spiderman 2 så sjukt mycket. Det var nog han. Jag skulle smygfota men han blängde hela tiden så det gick inte.

Jag har även handlat lite på rean så jag har tjänat 4500 kr idag också, det är väl det bästa med denna dagen!





 

dagens sanning

Chizza berättade för mig idag att i Australien har de ett skämt som lyder som följer: I Sverige blir alla fula barn dödade vid födseln. Jag sa att det var sant.



boxing day

Idag är det en stor dag i England, rean börjar nämligen. Det kommer vara helt sjukt i London idag till exempel, folk köar redan utanför Harrods och har gjort i flera timmar. För mig är det en ganska bra dag eftersom jag vaknade mätt och belåten. Jag ska jobba idag men jag känner mig rätt nöjd med livet ändå. Igår fick jag låna vännerboxen så jag har lite att göra. Dessutom har jag mitt smink för tredje dagen i rad så det slipper jag också att tänka på.

Jag har nog glömt att berätta om damen som kom in en dag innan jul på mitt café, vi fick en chokladask av henne. Det var bara det att den var inte från henne, den var från Gud. Så det tycker jag var himla schysst av honom!



I come from a land down under

Min farmor har lärt mig att alla ska göra det de är bra på. Så idag när Petra och Anna gick ut och handlade stanna jag och Chizza kvar i lägenheten. Jag skulle också vilja passa på att rätta mig själv, han heter Chizza och inte Shizzo som jag uppfattade det som igår. Anyway, vi stannade kvar och jag bakade lussekatter. Här skulle jag vilja rätta alla andra som säger saffransbullar, det heter nämligen inte så. Om man skulle baka en kanelbulle men byta ut kanelen mot saffran så skulle det bli en saffransbulle. I vilket fall så bakade jag lussekatter och Chizzo rökte på. Men det var kul, han blev bara ännu trevligare av det och vilken mat han lagade hög sedan, herregud min skapare vad mätt jag är nu!


christmas day

Allt står sjukt stilla här idag men Anna ringde och undrade om jag ville komma på julmiddag och det ville jag. Det blir bara jag, Anna, Petra och en kille från Australien som kallas för Shizzo. Tror det blir nice, jag ska baka lussebullar! Shizzo ska laga en australiensisk julmiddag och han är lite tjock så jag tror han är en bra kock!

AA



Jag säger bara TUR att Beata ljusade upp mitt hår innan hon åkte!


klirr i kassan

Jennifer skrev en kommentar att hon gärna vill komma och hälsa på men att det är lite knapert så hon skulle behöva råna någon först. Jag har gjort lite kalkyleringar och kommit fram till att för att Jennifer ska kunna stanna i en vecka, flyga hit och hem, äta varje dag samt ha pengar till nöjen fast eftersom hon har gratis boende behöver hon råna ynka 5000 svenska riksdaler. Eftersom hon bor i Malmö som ju ligger i Skåne har jag sammanställt en lista över några av Skånes rikaste och utvärderat de efter hur rånbara jag tror att de är så att det ska bli lättare för Jennifer att välja ut sitt offer.

 

Hans Trolle-Wachtmeister 75 år, Trolle-Ljungby. Förmögenhet: 349 447 000 kr.

Procentandel Jennifer skulle ta: 0,000014

Hans börjar ju bli ganska gammal nu, 75 år är ändå en del, speciellt om man är Skånsk adelsman och har levt ett helt liv med mycket vin och feta såser. Troligen är han ett ganska lätt motstånd och det faktum att han bor i Trolle-Ljungby gör det ganska enkelt att hitta honom eftersom det är en väldigt liten by. Han är känd för sina tvister med bönder i trakten så han är nog lite av en surgubbe och jag anser inte att han skulle må dåligt av en förlust på 5000 kr.

4/5

 

Ulla Åberg 70 år, Malmö. Förmögenhet: 265 608 000 kr

Procentandel Jennifer skulle ta: 0,0000019

Ulla har förlorat ca 60 miljoner kronor det senaste året på grund av världens finansiella läge men är fortfarande den rikaste i Skåne. Därför är det ju ganska synd om henne redan, men å andra sidan vad gör 5000 kr om man redan har förlorat 60 mille? En stor fördel är att hon bor i Kronprinsen, som hon också äger, i Malmö vilket ju ligger väldigt nära Jennifers egen bostad men vad som tar emot är ju att hon är en gammal dam och såna rånar man inte.

2/5

 

Jan Hain 48 år, Malmö. Förmögenhet: 105 951 000 kr.

Procentandel Jennifer skulle ta: 0,0000047

Jan Hain är huvudägare i ett investmentbolag som heter Beijer G&L. Alla som inte är födda igår vet att om man äger investmentbolag sysslar man sannolikt med en del skumma affärer och inte sällan skattebrott. På det sättet är det ju okej för Jennifer att råna Jan som ju också bor nära och bra. Nackdelen är att Jan är 48 år och har inte börjat tappa så mycket fysiskt ännu att Jennifer själv skulle kunna övermanna honom.

3/5

 

Lars Nilsson 54 år, Helsingborg. Förmögenhet: 104 544 000 kr

Procentandel Jennifer skulle ta: 0,0000048

Lars, eller Lasse Långöra som han kallas har tjänat pengar på fastigheter. Han har en brokig bakgrund med ett förflutet som bland annat musiker. Han har också en fru som heter Inger, förra året kom hon på 37 plats på en lista över Sveriges rikaste personer. Jag tycker det verkar som om Lasse har kämpat för sina pengar och på grund av sitt brokiga förflutna förtjänar han dem. Samtidigt borde han om någon förstå Jennifer och han bor dessutom i Helsingborg där hon går i skolan.

3/5

 

Thure-Gabriel Gyllenkrok 75 år, Genarp. Förmögenhet: 104 157 000 kr.

Procentandel Jennifer skulle ta: 0,0000048

Thure-Gabriel har inte bara Sveriges fulaste namn, han äger två slott också. De är med allra största sannolikhet ärvda från hans adelssläktningar. Han tjänar sina pengar på jordbruk och framförallt EU-bidragen som följer. Här ser jag väldigt stor råningspotential speciellt med tanke på åldern och att han dessutom inte gjort något för att tjäna ihop pengarna själv. Faktum är att när Jennifer har jobbat och betalat skatt har ju en liten avgift gått till EU så man skulle kunna säga att Thure-Gabriel har lånat pengar av Jennifer och nu tar hon tillbaka dem plus ränta. Nackdelar är att han bor i Genarp och att det är lite synd om honom på grund av namnet.

4,5/5
 


god jul





Eftersom jag firade jul redan den 20 med Beata är denna dagen endast till för formaliteter. Det är också endast på grund av artighet som jag kommer att öppna presenterna som har skickats till mig. Vad beträffar presenterna till mig själv från mig själv vill jag passa på att gratulera mig själv till utmärka köp och önska mig själv en riktigt god jul!

Ikväll ska jag ut och äta med min chef (som för övrigt är en sjukt bra chef) och några kompisar, och några som inte är mina kompisar ännu men kanske kommer att bli. Det är för att jag inte har träffat dem ännu så jag vet inte. De kommer att supa mig under bordet har de sagt men jag tror inte riktigt de vet vad de har att göra med. 


tack för berömmet

Idag hade jag fått denna roliga kommentaren:

Jag tänkte inte svara och det har jag inte gjort heller men mina vänner har.








Jag tackar och bockar för alla komplimangerna ovan!


ytterligare ett förtydligande

Om man läser förra inlägget kanske man kan tro att jag vill bli känd men så är inte fallet. Jag har redan pratat med Julia om detta för längesedan och vi vet att vi båda har väldigt stor kändispotential men vi ska försöka så gott det går att hålla oss anonyma och istället satsa på att bli förmögna.



Julia kunde tyvärr inte medverka på denna bilden på grund av hennes anonymitet.


förtydligande

No offence betyder för de som kanske inte vet ungefär "ta inte illa upp". Det är precis vad jag vill ha sagt med denna bloggen så därför rekommenderar jag de som blir offended, alltså tar illa upp att sluta läsa snarast! Egentligen tycker jag att alla kan läsa men det finns uppenbarligen de som inte mår bra av det så för deras egen hälsas skull. Men jag säger som Krillebooi, all publicitet är bra publicitet!

15 minuter

Igår ringde mormor, hon ville fråga hur jag hade det och prata om säsongsavslutningen på Desperate Housewives. Den var väldigt spännande tyckte hon och jag håller med. Det gör mig glad och stolt på något sätt att min mormor följer det slaviskt. Inte så konstigt när det är världens bästa tv-program men hon är ändå 71!

frukt är inte godis

Jag gillar ju inte skjutvapen men här är i alla fall någon som har använt dem till något vettigt. De har skjutit frukt.












en hyllning


Kolla vad Elin skriver om mig! Hon ser alltså mig varje dag (precis som i somras) och tröttnar inte utan blir istället VARM I KROPPEN! Det är inte många som blir det. Så nu kommer en liten hyllning till Elin i form av en sång:


I've been climbing rocks and stones,
been collecting broken bones.
I've been swimming across the lakes,
just to find this perfect place.
I got lost into the woods,
I've been covered up in mud.
I've been going through a lot,
just to find this perfect spot.

I have built a treehouse,
I have built a treehouse.
Nobody can see us,
it's a you and me house.
 


lycka

En på mitt jobb var i London igår och där finns en affär som heter Scandinavian någonting och hon skulle dit så jag bad henne köpa en Kalles kaviar. Idag fick jag den, vilken lycka! Jag är proppmätt på kaviarmackor nu. För er som inte vet så är kaviar en av mina favoritfödor och jag har haft abstinens. 




Ps. Pannbandet som jag bär på bilden har ingen mindre än jag själv stickat. Om ni vill vara lika häftiga som jag och ha ett Lovisastickat pannband så kommentera inlägget med önskad färg samt adress så jag vet vart jag ska skicka det. Allt jag vill ha som betalning är lite godis när/om vi ses.


let the right one in

Joe på mitt jobb måste vara bäst! Han ser lite farlig ut, inte gangster men tuff typ. Lyssnar på grunge och har piercings osv. Men sen är han så sjukt snäll, det är helt galet. Och han berättar för mig hur sorlig han tyckte Ice Age II var när Manfred får se grottmålningarna av hans förfäder. Och då blir jag så glad för jag älskar när en person är sådär oväntad, det kan ju vara det bästa som finns efter när någon verkligen lever upp till myten om sig själv! Han tyckte synd om mig igår och tog med sig några filmer till mig och igår kollade jag på Let the right one in. En engelsk film trodde jag men nej, den var ju svensk. Antingen är jag sjukt efter och har missat den eller så har den inte varit alls hajpad i Sverige. I vilket fall kan Twilight slänga sig i väggen eftersom det här också var en vampyrfilm men så sinnessjukt mycket bättre och finare. Jag älskade den och så fick jag höra lite svenska, det är inte varje dag precis.



isbollar

Som om gårdagens tragedier inte var nog så gick jag på hemvägen förbi en flock ca 14-åriga snorungar som stod och bollade hotfullt med sina snöbollar. Det blir synd om den som kastar på mig tänkte jag och det är faktiskt helt sant. Varje gång någon har kastat en sån där riktigt hemsk snöboll på mig så har jag skällt ut dem efter noter. Men nu skulle det ju bli lite svårare eftersom jag skulle behöva skälla på engelska och det är man ju lite ovan vid. Men jag började öva upp några riktigt slagkraftiga ord inne i mitt huvud. Jag blev aldrig riktigt nöjd men jag tyckte ändå att det dög. Helt i onödan gjorde jag det förstås eftersom det inte var på mig snöbollen hamnade.








you´ve got a friend in me

Detta ska ju inte vara en tråkig blogg så jag har inte skrivit om saker som jag tycker är tråkiga eller sorgliga. Jag har istället skrivit saker som jag tycker är roliga eller som jag har blivit arg på. Men nu har det hänt en sorglig sak i mitt liv som jag nog måste skriva om. Det är nämligen så att Beata har åkt hem på obstämd framtid och jag känner mig ensam. Sjukt ensam. Men det värsta av alla är att hon tror att hon är en dålig kompis och så är alltså INTE fallet. Exempel på dåliga kompisar är Mörrumspacket (nej, inte alla som kommer från Mörrum) som hänger i ett stort tjejgäng men snackar så fruktansvärt mycket skit om varandra så det är inte nådigt. Det är att vara en dålig kompis och sån är inte Beata. Dessutom tillhör hon inget tjejgäng, hon tillhör mig.






When the road looks rough ahead
and you're miles and miles
from your nice warm bed,
just remember what your old pal said
boy, you've got a friend in me



det finaste jag sett

Jag finner inga ord för att beskriva ett sånt här mästerverk till dikt som Beata precis gav mig i julklapp så jag låter den tala för sig själv.¨


Här kommer några rader med hemskt meningsfulla ord,
bekännelser och känslor som kräver ett enormt mod.
Jag ska försöka att inte sväva ut alldeles i ironins värld.
Men jag kan inte helt låta bli, du vet ju hur jag är.

Lovisa, lägg ner dina vapen, låt honom inte vänta.
Då slutar han kanske alldeles ensam i någon glänta.
När du sedan är redo har han tappat glimten,
du vet i samma veva som han skaffar flinten.
Nej, nu kastar jag skämten rakt in i brasan,
ni passar rätt bra ihop du och den där trasan.
Tänk alla sömnlösa nätter, nu kan ni snart ligga nära.
Gosa, ligga sked, kyssas och vara allmänt kära


Glöm inte att hälsa killen på det lilla café Nero från mig,
Inget står i vägen, kvittar om han har tjej eller råkar vara gay.
Usch, nu låter jag som Tiger Woods, grov och kåt.
Har inga pengar att erbjuda så jag får dumpa dig från en båt.
Men om jag hade haft pengar hade jag hellre pungat ut några miljader,
legat runt hit och dit, helt normalt, "jag har inte orsakat några skandaler"
Ojdå, nu har jag svävat ut, som så många gånger förr.
Jag går runt helt vilsen, från dörr till dörr.
Vad jag egentligen vill säga dig med denna text,
är att ingen hade haft en chans mot dig i "Next"
Du är något extra, vodkan i min redbull, alldeles underbar!
Kan vi dricka oss redlösa, dumpa Linus och bli ett gammalt gift par?
Inte ens Yoda har kunnat säga vad jag ska göra åt saken,
att jag utan dig kommer känna mig exposed, rädd och naken.



OCH SOM OM INTE DET VAR NOG! (För det hade det verkligen varit.)

Så fick jag denna megafina klockan alltså seriöst jag dog typ. Jag hade liksom gått förbi den i London och kollat på den och sa väl "fan vad nice den klockan var" till Beata och sen gick hon och köpte den! Hur fint är inte det då!?





jag menar ju inget illa men det var så väldigt kul




Tjocka Leo




Här om dagen gick jag runt i the Lanes (sjukt fina kvarter som finns här, typ lite gamla stan) och ramlade rakt på en restaurang som hette Fat Leo. Det roliga med det är att jag har en kompis som heter Leo och är tjock. Och tur är väl det för om Leo inte hade varit tjock hade hela poängen gått förlorad och det är ju alltid trist.

 


vadå typ?


.

Kolla vad fint! Jag hoppas att den som skrev det första gick förbi igen.


Och en sak till

Idag ringde pappa, det lät på honom som om han tänker skaffa Facebook. Spännande!

just det!

Idag hände en sån himla fin sak också. Det är verkligen isgata här i Brighton. Alltså verkligen ungefär en dm tjock is på trottoarerna. På den gick jag hem från tågstationen ikväll och då gick det förbi en kille i min ålder. Han hasade sig fram på ett liknande sätt som jag. Sen när vi gick förbi varann så sa han ”good luck!” Och han menade det! Alltså verkligen! Det var inte liksom "lycka till att ta dig hem utan att ramla, idiot" utan han önskade mig all lycka att ta mig fram till ytterdörren utan några skador. Och det gjorde jag också!

mose

Idag har jag varit i London. Det är så sjukligt fint där nu! Eftersom jag typ har haft SARS eller nått så var jag väldigt kraftlös. Så ni vet uttrycket ”det svartnade för ögonen”. Det är inget uttryck utan det kan bli så. Jag blev kompis med en jättefin punkare som hette Rob också! Han var så himla perfekt Londonpunkig så det var inte klokt med en supersnygg tatuering på armen så jag blev väldigt avundsjuk. Sedan har jag fått en ny idol. Det var en ca 210 centimeters lång väldigt svart man som verkade väldigt artig dessutom. Han liksom plöjde genom folkmassan som befann sig i Londons underground vid rusningstrafikens värsta tidpunkt men utan att röra dem. Han ingav alltså väldigt mycket respekt. Skulle ta fram kameran för att få en bild men jag var tvungen att halvspringa för att hålla jämna steg med honom. Men det var typ som när Mose delade röda havet.




Matte på bilden har inget med texten att göra men jag gillar honom så jag tänkte att han passade bra på bloggen en dag som denna.


helt sjukt

Om jag någonsin blir frisk ska jag tacka Gud varje dag för att jag är frisk. Jag minns knappt hur det var. En annan sak som indikerar på att jag verkligen är sjuk är att jag spydde lite blod idag! Det är nog det mest hardcore jag har gjort i hela mitt liv. Beata skrattade när jag berättade det så det kanske är det mest hardcore hon någonsin gjort i sitt liv.




Sen är det ju lite intressant hur övertygad Frida är att jag kommer att komma till himmeln. Hur kan hon vara så säker på att jag inte kommer till helvetet? Och i så fall, ses vi där?


karma

Jag lever fortfarande men om jag dör nu är det nog pga läkemedelsförgiftning. Har ätit ganska många värktabletter av olika slag. Jag har väl i mig ca 1 gram ibuprofen och kanske 1.2 gram paracetamol. Om det nu stavas så, orkar inte googla.

Tänkte ta upp en viktig sak också. Det är nämligen så att jag för första gången i mitt liv har smakat sojamjölk. Det var så sinnessjukt vidirigt att Guds änglar i himmeln grät när jag svalde ner det. Det smakade som mald risgrynsgröt fast nej, ännu värre eftersom risgrynsgröt ju är gott men det ska liksom vara i sin rätta konsistens. Jag har därför dragit slutsatsen att alla mjölkallergiker härstammar från ett ont släkte och bestraffades av Gud genom att inte tåla laktos (som det ju är i väldigt mycket gott). Alternativt blev de bestraffade på detta sättet för att de var onda i sitt förra liv. Vad beträffar allergier mot mjölkprotein och dyl tror jag att det bara är hittepå. 
 

Ni ska se de som kommer till Rökeriet och inte kan äta sillen för den är stekt på samma stekbord som spättan vars panering KAN innehålla SPÅR av mjölkpulver. Håll er hemma!




Här är jag! Med en liten fågel som jag och mamma hittade. Jag kan äta choklad, dricka oboy, äta smör och ost, grädde, glass och ja, i princip allt jag vill. Fan vad jag måste ha uppfört mig i mitt förra liv.


minusgrader

Jag är sjuk så jag fryser. Inatt har jag sovit med strumpor (gör jag aldrig annars), shorts, långärmad tröja, sparkdräkten och två täcken. På huvudet hade jag en sjal. Och jag frös så in i helvete! Jag har alltså dragit slutsatsen att jag är sjuk. Jag tror inte att jag kommer att överleva denna gången så om jag plötsligt slutar att blogga har jag alltså inte tröttnat utan då har jag dött. Eftersom jag inte tror på svininfluensan så är det nog inte den.


geografi

Idag frågade en tant mig vart jag kom ifrån och jag svarade att det var Sverige. Sendan sa hon "Oooh, I've been to Bergen". Så sa jag typ "jaha". Så sa hon att det var fint där så sa jag att det var det säkert. Så frågade hon om jag inte hade varit där och då sa jag att jag aldrig hade varit i Norge. Sen skämdes hon.


Åjo, nog har man träffat EMD alltid! Vill tillägga att den mörkhåriga raggade på Lisa.




london

Idag var vi i London hela dagen, vi skulle hämta Beatas dator men råkade handla ganska mycket saker. Bland annat köpte jag 5 par skor varav inget jag provade innan. Tror de passar, ska prova dem imorgon och se för nu orkar jag inte. Nu när jag räknade efter var det visst 6 par men jag hade converse (jobbiga att snöra upp) och jeans (jobbigt att böja sig ner). Beata köpte en jättefin klänning i fairtrade tyg så det applåderade jag! Sen tror jag att hon handlade en julklapp till mig också för hon smög iväg en gång, hoppas!  

Några saker jag märke var att det är lite rulltrappsbrist i vissa affärer. Då är det extra oschysst att det lägger rean på tredje våningen (urban outfitters). Eller när de luras och har en rulltrappa som går ner men sen när man ska upp så måste man gå i vanliga trappor (new look). Vi åt på McDonalds två gånger idag också. Sen sa jag högt till en som var sjukt jobbig att hon skulle gå hem och lägga sig på svenska såklart men hon var tyvärr svensk.  


Skyltdockorna på Topshop liknar Lord Voldemort, kommer inte att handla där igen!



domen vinner laga kraft

Från och med igår (13 december 2009)råkade jag lova en sak. Det bestämdes att jag inte längre ska tillägga frasen ”jag skämtade” efter mina skämt, oseriösa meningar och ironiska kommentarer. De är tydligen ibland så pass svårtolkade att jag måste tillägga den frasen så att jag inte ska uppfattas som antingen elak eller dum. Men nu är den tiden alltså förbi och allt jag säger kan härmed tolkas fritt av åhöraren/åhörarna. Enjoy!



Det finns till exempel inget dåligt väder, bara dåliga kläder!


pyckser

Jag har tänkt på en grej, jag tar alltid på mig samma byxben först och det är höger. Det kan inte vara så att jag är skadad eller speciell på något sätt så därför måste detta gälla fler. Men då är det spännande ifall det är så att vissa alltid tar vänster först! och har detta något med höger och vänsterfotad att göra? Och sen kanske det finns de som växlar. Detta måste kollas upp! HUR GÖR NI?



Här har Emil och Gustaf inga byxor alls men de är lika fina ändå!


bra

Jag vet att många tycker det är känsligt och obehagligt men jag skulle ändå vilja komma med ett tips som jag uppmanar alla att prova en enda dag. Detta gäller den kvinnliga delen av mina läsare. Den manliga delen som finner följande tips offensive uppmanar jag att istället göra precis tvärtom. Här kommer tipset: sluta använda BH. Det är askönt utan. För den delen är 90% av utbudet på BH:ar riktigt sjaskigt och jag uppmanar ingen, verkligen ingen med i alla fall en gnutta dignity att använda korsett seriöst. Obekvämt och fult, trust me jag har provat.  




Förresten, står BH för bysthållare? I så fall är det jättekul!


may the force be with you

Igår gav jag och Beata oss ut på stan efter en hård utekväll i tron om att vi inte var ett dugg bakfulla. Vi kände oss snarare kanske inte pigga men funktionella och lite hungriga så vi var ju tvungna att ta oss någonstans. Efter någon timmes julklappshandling (shoppa är ett fult ord) så kände vi att baksmällan började krypa sig på. Ingen nådig sådan heller. McDonald har aldrig kallt på mig som då. Möjligtvis en gång i Paris då fyra dagars oavbrutet baguetteätande började tära på mig. I vilket fall bar det av mot McDonalds och redan i entrén såg jag att det var Star Wars-tema. Eftersom jag alltid hyst en enorm kärlek för detta mästerverk blev jag lite till mig redan där.  

När vi till slut kom fram till kassan beställde Beata två cheeseburgare, en liten pommes och en liten läsk, helt ovetandes om att hon hade beställt innehållet i en Happy Meal och det var också en sådan hon fick. Till den hör ju en leksak och i detta fall fick Beata Yoda. Precis som ”den riktiga ” Yoda är detta också en allvetare! Man kan nämligen ställa en ja och nej-fråga, vilken som helst, till honom och få svar. Det är helt sant! Man bara vänder på honom och då dyker svaret upp i form av en symbol. Det finns fyra olika: Most likely, the force is strong, inquire later och my sources say no. Jag blev väldigt, väldigt avundsjuk på Beata. Till och med så avundsjuk att jag kände att jag kunde visa det. Ett tag övervägde jag till och med att sno en annan Yoda från en utvecklingsstörd man som inte verkade uppskatta/vilja ha den. Som tur väl är tog jag mitt förnuft till fånga och köpte en egen Yoda för 99 pence på vägen ut. Det är ca 11:50 kr och det var de bäst spenderade pengarna i mitt liv!



Från och med denna dag har jag och Beata en varsin Yoda som vi kan rådfråga om det är något som tynger oss. Precis som i Star Wars!


fatty had a party

Igår såg jag ett par jävligt snygga leggings på stan! De såg jättesköna ut dessutom, riktigt glad blev jag av att titta på dem! Billiga var dem också. Men till min stora förfäran fanns det inte ett enda par i min storlek utan det fanns bara 16 och 18 att välja på, alltså typ 44 och 46. Tjocka människor ska alltid få allt det roliga!

digital





Linne: H&M 99 kr
Hårband: Topshop £ 3
Kalsonger: Primark 50 p
Strumpbyxor: Lindex 69 :-






Hårband: Topshop £ 3
T-shirt: New York $ 5
Guldtrosor: Primark £ 2
Strumpbyxor: Lindex 69:-
Skor: New Look £ 20



Här ser ni gårdagernas outfits. Det var alltså på detta viset som jag och Beata tog oss an Brightons klubbscen igår. Både jag och Beata kan starkt rekommendera liknande klädsel på Harrys nattklubb i Karlshamn eller Klubb Mingel då vi tror att man kommer att ses som en banbrytande fashionista. Men kom ihåg vart ni såg det först! Efter en liten utvärdering av natten har vi nu på morgonen kommit fram till följande:

1) Gårdagens klädsel var väldigt bekväm
2) Man får i princip hur många ragg som helst
3) Samtliga av riktigt (till vår stora förvåning) snygga/stiliga
4) Stålmannen var verkligen före sin tid, underkläder utanpå är det nya svarta



tell no one about tonight


dagens outfit




När en blind leder en blind faller båda i gropen

Det har väckts någonting inom Beata. Hon fick igår veta att Frippe R har sålt systembolaget till Frankrike. Hon är förbannad. Det här var något hon inte visste tidigare och jag råkade släppa bomben precis innan vi skulle gå och lägga oss, det blev en sömnlös natt.

 ”Jag vill väl inte gå till systemet och känna att jag lägger pengarna i nån jävla fransk ficka.” 

"Svenska folket har ju aldrig köpt alkohol som vi gör nu, jag menar det är ju ett enormt alkoholmissbruk, tänk vad mycket pengar det hade dragit in."


Hon är väldigt ekonomiskt medveten, den där Beata Magnusson. Tråkigt bara att inte hon är stadsminister.  


Här ser vi henne på P&L09 där hon klubbar ett mycket viktigt beslut






Ibland tycker jag nästan lite synd om honom för han är så ful men det kan han ju inte hjälpa.


freunde



Om man kan se vilka det föreställer på den här bilden så utropar jag mig själv till Paintkonstnär!



Ledtråd: Jag tillsammans med några av mina allra bästa kompisar/dem bästa i världen!


pity

På ett sätt är jag väldigt avundsjuk på Bill Gates och Ingvar Kamprad på grund av deras förmögenhet och att de kan göra precis vad de vill, men på ett sätt tycker jag så jävla synd om dem. Fast de har precis hur mycket pengar som helst så VILL de ändå jobba. Och de är gamla. Särskilt Ingvar, han borde verkligen dra sig tillbaka nu, kanske tända en joint och luta sig tillbaka i sitt schweiziska slott. Men istället åker han till kontoret VARJE DAG och arbetar. Och Bill, han jobbar 20 timmar om dagen ibland för att han tycker det är roligt. Jag fattar att det är hans livsverk men det förblir en gåta för mig varför man ska jobba när man inte måste.








Men det är väl vad man kan förvänta sig av en datanörd och en före detta nazist.





Partypooper



glädjedödare


livsnjutare


På bilderna ovan kan ni dels se en av mina största idoler och förebilder, Carl Jan Granqvist. Sedan kan man se en riktigt stor partypooper vid namn Gunnel Åkerman. Här är ett utdrag ur en artikel från Expressen som bevisar att jag talar sanning.



I kväll dyker Carl-Jan upp i TV4-programmet ”Förkväll” för att få tips av hälsoexperten Gunnel Åkerman och genomgå ett hälsotest – något han erkänner att han är nervös för.
– Det är naturligtvis lite skakande. I synnerhet eftersom jag precis har varit på en konferens om nordisk mat och ätit mängder av onyttig mat, säger han och skrattar.


Gunnel tar dock inte lika lättsamt på Carl-Jans leverne.
– Som han lever i dag med god mat, gott vin och mycket stillasittande är precis tvärtemot hur han borde leva. Vore jag Carl-Jan skulle jag vara orolig, säger hon och tillägger att mat och motion är det viktigaste för Carl-Jan och personer med liknande besvär att se över.
  – Han borde motionera en halvtimme om dagen – oavsett väder. Och så borde han inte äta upp alla kolhydrater och feta såser på tallriken, säger hon.


Då har jag några frågor till Gunnel.

1) Precisera gärna vad Carl Jan har för besvär, jag har aldrig hört honom klaga över något.
2) Om det har fungerat såhär länge för Carl Jan med såser, kolhydrater och ingen motion så varför inte fortsätta? Om det är något min mor har lärt mig så är det att man inte ska ändra på ett vinnande koncept.
3) Hör du inte själv, Gunnel hur fel denna meningen låter "som han lever i dag med god mat, gott vin och mycket stillasittande är precis tvärtemot hur han borde leva"?

Det betyder nog att Gunnel kommer att leva ett långt liv med äcklig mat, inget vin och mycket motion. Vad roligt för Gunnel!


IK

Här kommer lite betraktelser från mitt forna Karlshamnliv som jag tänkte ta upp nu. Detta var nämligen något som jag störde mig på ganska ofta när jag loggade in på fejjan och såg dessa otroligt ointressante statusuppdateringar om totalt nonsens. Oftast var det träningsbiten jag störde mig på men sedan finns det också dem som skriver hela romaner på facebook och trots upprepade försök att på facebook få dem att sluta kommer här även ett på min blogg. Jag bifogar bilder så att ni bättre kan hänga med och kanske förstå vad jag menar!

Som ni ser nedan är det här med att skriva ut träningen på sin facebook är ett vanligt fenomen. Folk tränar och tränar, helst på Motiva eller en tråkig promenad och skriver ut det på sin facebook som om det vore något bra. Kolla själva.



Angående denna träning:

1) Intresseklubben antecknar
2) Fy fan vad tråkiga liv ni har
3) Varför är dem inte smala/vältränade? Hade jag tränat så ofta och mycket hade jag vart fit som tusan!

 


glöm för satan inte den inre derivatan

Idag är det ett år sedan jag blev evigt befriad ifrån matte. Det betyder alltså att jag aldrig någonsin i hela mitt liv under några som helst omständigheter kommer att räkna matte igen. Imorn är det nämligen nationella provet i matte d. Lisa tycker jag synd om för hon förtjänar inte att göra det provet. Det finns ett fåtal andra som jag inte önskar de fyra timmarnas lidande som exempelvis David (fast jag är inte säker på att han ska göra det) men till de andra säger jag bara have fun med det jävla provet och skyll er själva som valde NV era jävla idioter. Ni ångrar er nu va? Och gör ni inte det, då är ni ännu dummare. Ni kommer i vilket fall aldrig att använda er av matte d igen, och gör ni det kommer ni med största sannolikhet a) bli utbrända b) ha tråkigt c) vara tragiska d) inte ha vänner e) få ett tråkigt jobb eller f) samtliga av föregående alternativ.


Och försök inte inbilla mig att ni tycker detta är kul, det får er bara att verka ännu mer fucked up.
PS. någon från min gamla klass läser detta, hoppas att era utbildningar suger! DS


2 advent

Vi missade andra advent också. Shit.

spola röken

 Jag skulle vilja uppmana alla att en gång för alla spola röken. Det kanske bästa av allt är om man aldrig börjar röka men för vissa är det ju tyvärr för sent. Så kom igen nu, det är ju helt otroligt onödigt och supersjaskigt att röka. Sjukdomar och sånt bryr jag mig inte om eftersom ju fler rökare som dör, desto bättre tycker jag att det är. Men det är så synd om alla som inte röker och försöker andas. Det luktar jätteilla om inte alla rökare redan visste det. Jag fattar det här med knark, det är kul och liksom mer värt pengarna än en cigarett förmodligen. För vad får man egentligen ut av en cigarett? Jag fattar inte det. Tips till alla miljö/hardcorefestival/supervänster/svåra/alternativa-folk som ALLTID har en cigg hängande ut ur mungipan, kom tillbaka när ni har fimpat.



Jag tänkte även visa en liten kalkylering som visar hur mycket onödiga stålar man köper lungcancer för när man röker istället för att köpa till exempel godis.

Låt oss säga att man röker ett paket om dagen, det blir 18 000 kr varje år
Om man då antar att man sedan 16 års ålder har rökt ett paket om dagen och man har hunnit bli 50 år, då har man visst hunnit röka upp 600 000 kr. Här kommer lite olika förslag på vad man kan köpa på sin 50-årsdag om man inte har rökt i hela sitt liv.

·         Man hade kunnat äta buffén på st Markus vinkällare (rekommenderas varmt för övrigt) varje dag i 6 år.

·         Man hade kunnat få en fin bil och det är ju många (framförallt män) i 50-årsålderna högsta dröm

·         Man hade kunnat åka på en jordenruntresa varje år tills man blev 84

·         Man hade kunnat köpa pizza varje dag i alla år tills man hade fyllt 82

·         Man hade kunnat köpa en Gucciväska, en chihuahua, en päls, ett par Louboutiniskor, en Hervé Levergé-klänning, örhängen från dior, solglasögon från Chanel, en kostym från Michael Kors, ett helt sminkset från Yves Saint Laurent plus en mini Cooper. 

·         Man hade kunnat ha en betjänt i ett år.

·         Man hade kunnat köpa tomt plus hus i Thailand

·         Man hade kunnat köpa 10 714 st. Red Gold från Systemet.

·         Man hade kunnat utöka sin pension med exakt 1000 kr/månad förutsatt att man lever till man blir 100. Lever man bara till 80 blir det 1700 kr/ månad.

·         Och sist men inte minst: Man hade kunnat gå till Harrys fredag och lördag varje vecka i två år och sprutat ut 3000 kronors-champagnen och det mina vänner, det är status det!




svart, vit eller byråkrat

Ibland finns det helt enkelt inget annat att göra än att kolla på argalappen.se

















a to the mänd

Precis innan jag åke till Brighton träffades några kompisar hemma hos mig. Amanda fick då den stora äran att ta hand om mina två små J.P Chenet-flaskor eftersom jag inte ville att de skulle vara ensamma ett helt år. Det var på vinst och förlust jag gav iväg dem eftersom jag vet att Amanda är svag för vinet men jag tänkte att man ändå alltid kan lita på henne. Det får bära eller brista tänkte jag och sedan har jag legat här hemma och tänkt på mina två små vinflaskor, hur de mår och så. De brukade ju stå hemma i hyllan och le mot mig varje morgon och nu står de på en annan hylla. Eller gör dem det? JAJAMENSAN! För mindre än en timme sedan fick Beata ett mejl med denna bilden som bevisar att Amänd my Fränd verkligen är något utöver det vanliga. Hon har trotsat alla naturens lagar för trots att jag vet hur det har törstat i hennes strupe så har hon lyckats hålla sig från mina mini J.P Chenets. Det mina vänner, det är en riktig vän det!



komplimanger

Jag har fått en del komplimanger för min blogg, tro det eller ej. En har sagt att det är den enda bloggen hon läser och en annan har sagt att det är hennes all time favourite. Då kan man ju undra vad fan andra bloggar håller för usel kvalité. Det är lite spännande tycker jag! Stackars de som driver de bloggarna, det kan inte kännas kul att vara sämre än jag!  



Cool jag var, visst? Ibland funderar jag på att trycka i den lilla rackaren igen.


tasty murder

Jag är den enda jag vet av det kvinnliga könet som inte äger varken päls eller skinnjacka. Päls tycker jag är förjävla fult, det ser bara vulgärt ut om ni frågar mig. Dessutom vill jag inte att något stackars djur ska dö för att jag ska ha det på mig. Speciellt fula är dehär pälsvästarna som finns nu, var är meningen med dem!? Det är ju jättejobbigt att frysa om armarna. Sen är det kul att jättemånga stenhårda vegetarianer som tycker att kött är mord har skinnjackor. Vart hittar man logiken i det? Man kan liksom inte äta djur men man kan ha de på sig. Då gör jag hellre tvärtom. Och de gör jag ju också, tror det blir lammkebab idag!


hard work work

Nu ska jag jobba! Hur gjorde jag egentligen för att komma upp ur sängen när jag gick i skolan? Det är väl precis som matte D att jag trodde att jag aldrig skulle använda det igen så jag glömde bort det.

fartfrilla

Jag vill inte vara oschysst men jag känner att jag ändå måste vara det. Jag hoppas inte att jag kränker någon men jag hoppas ändå att mitt budskap går fram. Det är nämligen så att jag tycker att backslick är så in i helvetes jävla fult så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hur tänker man där egentligen? Det ser ju värre ut än när man cyklar i motvind och då är det ju inte ens meningen. Slibbigt och fett ser det ut med. Och dessutom är det så att 100 % av de med backslick som jag har mött har jag stört mig på, vissa mindre andra mer. Dock tror jag säkert att det finns någon med backslick som är trevlig men fult är det i alla fall och därmed basta.



bumblebee

Idag kom jag till min förfäran på att jag och Beata inte hade någon julkalender! Eftersom hon ligger nerbäddad i sängen med feber så gav jag mig ut för att köpa två stycken. Jag fick leta ett tag innan jag hittade de rätta. De flesta hade Thomas the Tank (ni vet det löjliga tåget), disneyprinsessor eller Hello Kitty som motiv men jag kände att Beata och jag är lite tuffare än så. Ni kan ju tro min lycka när jag sprang rakt in i dehär häftiga chokladkalendrarna! Lite extra får man här dessutom eftersom det finns 25 luckor! 



Visst är den häftig?


vilka kvinnor

Detta är allvar! Om ni inte har kollat på Desperate Housewives ännu så är det dags nu! Och S06E08! Angie hahaha love her! Annars är Lyntte Scavo den bästa i världen! Helt ärligt nu, jag vill vara som hon när jag blir stor! Men start from the beginning ofc! S01E01, oh these memories!

 


den förlorade generationen

Alla, och nu menar jag verkligen alla som är födda 1994 och senare har blivit förstörda av diverse störande moment. De har fått se på fruktansvärt lågkvalitativa barnprogram och har inte lärt sig att uppskatta saker utan tar allt för givet. De har gått i för stora klasser och inte lärt sig något i varken skolan eller från tv. Resten av dagarna har de lekt med skjutvapen och spelat datorspel för idioter och inte Sims som vi fick spela. De har inte fått se på några tecknade disneyfilmer utan allt är animerat. Och Astrid Lindgren är bara att glömma. Trist men sant. Inte undra på att barnen är som de är idag.

 Men den kanske största boven i dramat måste ändå vara Teletubbies. Denna intelligensbefriande skiten, vad fan är det? Fyra tjocka idioter i färgglada dräkter som springer runt på en golfbana av plast med sina saker och leker. Eller gör dem det? Nej det verkar inte ens som om de har någon vidare kommunikation sinsemellan. Vänta! Det kanske kan vara FÖR ATT DE INTE KAN PRATA! I fem myror är fler än fyra elefanter får barn lära sig att prata och här får barn lära sig det enda barn kan en gång till, att gagga och gurgla! OCH VAD ÄR DE FÖRNÅT!? Det framgår inte. Och vad är det med Tinky-Winkys handväska? Vem bryr sig om han är gay eller inte, det är den seriens minsta problem. Och sen bäbisen i solen är ju bara FÖR MYCKET. Den enda som pratar i serien är ett periskop som dyker upp i slutet och säger att det är dags att säga hejdå. Fuck you och hejdå Teletubbies!



Det var bättre förr

Jag minns när jag var barn, då fick man minsann åka tre mil till Ronneby för att äta på McDonalds. Men dagens ungdom har McD precis runt hörnet och har därför inte lärt sig att uppskatta det lika mycket som vi gjorde, det är mer som en självklarhet. Plötsligt förstår jag vad farmor menar när hon sa att jag borde uppskatta mina leksaker för hon lekte med pinnar och kottar. Tiderna förändras men are still the same så att säga.




Plupparna är en för varje McDonalds i USA


Meningen med livet

Det finns några riktigt stora frågor som mänskligheten har ägnat tiotusentals år att försöka klura ut men utan resultat. För mig är de helt irrelevanta och ni vet säkert vad jag menar. Vad är meningen med livet? Finns Gud? Vad händer efter döden? Und so weiter, und so weiter.

Men jag har funderat på något mycket större. Det är något av det svåraste att förstå och jag tror aldrig att jag kommer få något svar som har en säkerhet på över 15 %. Jag har även försökt få klarhet i detta genom att diskutera det med mina vänner och bekanta. Egentligen är det två frågor i en: 

VARFÖR är allt onyttigt gott
och
VARFÖR är inget nyttigt gott?

Såklart finns det nyttiga saker som är goda och vice versa men inget som är riktigt nyttig är lika gott som något riktigt onyttigt. Kan någon svara mig på varför det är såhär. Nej självklart kan ingen det för det finns inget svar. Det får förbli ett av livets stora olösta mysterier.


fuck forever

Först var jag och Beata lite tveksamma, har grannarna vägg i vägg verkligen sex just nu? Neej? Eller!? Gör de så konstiga ljud då, och i så fall: hur kan de fortsätta ha sex med varann? Men nu är det bekräftat. De har verkligen sex med varann ca 1.5 meter från vår säng. Trevligt? Inte det minsta! Han verkar tycka att det är bättre än vad hon gör. Men snart är det nog slut om de inte kör en gång till innan de ska gå och lägga sig. You never know.






grrrreat

Tiger Woods har många dyra bilar. Han heter för övrigt inte Tiger på riktigt i förnamn, han heter Eldrick. Läste i tidningen att han varit med om en mindre olycka så nu är det a hole in one.
 





RSS 2.0