en hyllning

Idag vill jag också ta av mig hatten för Elisabeth Samuelsson och berätta för er vad han kan. Jag säger inte när, jag säger inte hur (för det vet jag inte), jag säger inte var men en gång drack Elisabeth Samuelsson 17 stycken drinkar på en och samma kväll. Ni kan tro att det var roligt!




Kommentarer
Postat av: Frida H

Med tanke på hur dålig jag är på att supa så är jag mäkta imponerad! En gång blev jag seriöst full på 1 cider, det är pinsamt!! Du har i hedersuppdrag att lära mig att supa när jag kommer till London! Med det rykte som du har så tror jag att du kan vara den perfekta mästaren och jag kan vara din karate kid liksom.

2010-01-15 @ 13:24:18
Postat av: Lisa

Jag tackar och bockar :D Jag Kan beratta HUR det gick till om det ar av allmant intresse, annars berattar jag det anda...Jag plannerade kvallen val (not) och grundade med pizza till lunch och kalamari med majonas pa kvallen, hemligheten bakom en sadan talang stavas alltsa FETT, F-E-T-T...svarare an sa ar det inte :)

2010-01-15 @ 14:33:23
Postat av: Elin

Jag tycker du ska vara lite arg på Lisa och inte alls hylla henne just idag, för idag när vi lunchade i skolan hoppade hon över till bordet bakom då hon ansåg att sällskapet var bättre:( Det är faktiskt inte ok!!!

2010-01-15 @ 15:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0